Szolgáltatások

Újdonság!! 

            Kiegészítettük szolgáltatásunkat !

          Új laboreszköz érkezett !


 ÖSSZESEN  EGY cm3 AZ EGYSZERŰ ÉS PONTOS VIZSGÁLATHOZ !

 Figyelmébe ajánljuk legújabb szolgáltatásunkat:

OENO FOSS - Gépi analizist

A Foss termékcsalád legújabb tagja az OENO FOSS berendezés, a bortermelők és laboratóriumok új eszköze, mely gyors és pontos eredményt ad.

A világ legnagyobb élelmiszeripari műszergyártója a dán FOSS Analytical az elmúlt évben a borfeldolgozók régóta élő igényére válaszul kifejlesztette az OENO FOSS
bor-beltartalom vizsgáló műszert, amely egyidejűleg 2 perces analízisidővel méri  a bor legfontosabb paramétereit.

MÉRI A FONTOSABB PARAMÉTEREKET!!

A műszer egyik működési elve: Fourier Transzformációs Infravörös Spektroszkóoja (FTIR). Másik a többi fontos adatot méri; maradék cukor, ph, alkohol, titrálható sav, almasav, illó.

A gépi anhalizist, a derítési próbákat valamint a bentotesztet szakember tapasztalata egészíti ki. Figyelemmel kíséri a bor analizisét, amely lehetővé teszi, hogy tájékozott döntést hozzon, a derítési próbákhoz.

(alkalmazott anyagok minősége, mennyisége tekintetében)

Kezelhetőség:

Könnyen,egyszerűen használható, nem követeli meg vegyi anyagok használatát.

Palackozás előtt megbízható és pontos eredmények. 

Alkalmazás: Fehér- rozé és vörösborokban 

 A borok bevizsgálása:

Pontosság: az infravörös hullámokon alapuló technológia a legpontosabb mérést eredményezi a bor analizise során. A teljes biztonság érdekében a méréseket kétszer végzi el egymás után, ezután egyezteti a mért eredményeket.

Gyorsaság: szolgáltatásunk a lehető leggyorsabb: reggel 7:30-tól 9:00-ig behozott minták eredményeit 14 óráig, faxon, e-mailben vagy telefonon keresztül eljuttatjuk Önnek, hogy a lehetséges kezeléseket még akár aznap el tudja végezni. A 9 óra után behozott mintákat másnap reggel 9-ig tudjuk analizálni..

A mintaleadás menete:

Mennyiség: 1,5 – 2 liter, Miután behozta a bort hozzánk abból 1 dl mintát új, steril tárolóba öntünk, névvel, sorszámmal, megnevezéssel és elérhetőséggel látjuk el, ezáltal az adatok elvesztése kizárt. A kért elérhetőségen értesítjük Önt az eredményekről, amiket hosszú távon megőrzünk és természetesen bizalmasan kezelünk!

 

 

Hírek, információk

Adatvédelmi tájékoztató

 Közlemény